Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/dinegenjordemoder.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/dinegenjordemoder.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
bækkenbundsøvelser - få en stærk bækkenbund - Din Egen Jordemoder

bækkenbundsøvelser – få en stærk bækkenbund

En stærk bækkenbund hele livet 

At have en stærk bækkenbund er ikke kun vigtig før en fødsel. Det er lige så vigigt at styrke sin bækkenbund når man har født og resten af livet.

Hvis du synes det kan være svært, at vide hvordan du skal lave øvelserne og har brug for lidt hjælp – er der rigtig god hjælp at hente på denne side:

www.gynzone.dk – gå ned under afsnittet til nybagte mødre.

Når du har fået godt styr på hvordan du træner din bækkenmuskulatur, er det vigtigt du gør det til en fast rutine. Det kan fx være når du børster tænder, tømmer opvaskemaskine, kører i bil eller hvad du nu kan finde på.

Det er en misforstået anbefaling at man skal ‘klemme strålen over’ når man er på toilettet. Dette er ikke sundt i længden, da det kan resultere i, at man ikke for tømt sin blære ordentlig.

På hjemmesiden www.gynzone.dk kan du også se hvordan de forskellige typer af bristninger der kan opstå under en fødsel ser ud

/ Sara Varberg – Din egen jordemoder

 

 

Interesseret? Kontakt mig nu

Ring på 22 48 96 60
Eller send mig en mail på: Sara@dinegenjordemoder.dk
Jeg svarer gerne på spørgsmål. Du finder min klinik på Sønderportsgade 13, i Ribe. Du kan læse mere om mig og klinikken her.

Følg mig på facebook

Få gode råd, inspiration og special tilbud via min facebook side. Tryk synes godt om nu.

Massage til gravide