Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/dinegenjordemoder.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/dinegenjordemoder.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Amme og barsels hjælp i eget hjem - Din Egen Jordemoder

Amme og barsels hjælp i eget hjem

Hjælp til amning og barselspleje hjemme hos jer

At komme hjem med et lille nyt familiemedlem er fantastik og for nogen lidt skræmmende. For hvad skal vi nu? og hvordan ved vi, hvad den lille har behov for?

For mange kan der i begyndelsen opstå usikkerhed omkring amningen og den nye rolle som mor og far. Her er det vigtigt med god støtte og vejledning, for at få en god ammestart for både mor og barn.

Jeg tilbyder, at komme hjem til jer og hjælpe med, at få skabt den nødvendige ro og svare på alle de spørgsmål I måtte have. I de fleste tilfælde, er amning muligt og den bedste løsning. Men i de tilfælde, hvor amning  ikke er muligt, eller I af andre årsager ønsker, at jeres barn skal have flaske, kan jeg også være behjælpelig med opstart af dette.

Jeg er arbejder og vejleder ud fra Sundhedsstyrrelsens retningslinier og det spædbarnsvenlige initiativ.

 

Ammehjælp i hjemmet

varighed: 60 min

pris 445 kr *

* ved kørsel mere end 10 km udenfor Ribe centrum pålægges 2 kr pr kørt kilometer.

Sygesikringen Danmark yder 30 % tilskud til ydelser fra privat jordemoder før og efter fødslen.  De giver dog max 300 kr. pr. konsultation og i alt 1500 kr. i tilskud under hele graviditeten.


Interesseret? Kontakt mig nu

Ring på 22 48 96 60
Eller send mig en mail på: Sara@dinegenjordemoder.dk
Jeg svarer gerne på spørgsmål. Du finder min klinik på Sønderportsgade 13, i Ribe. Du kan læse mere om mig og klinikken her.

Følg mig på facebook

Få gode råd, inspiration og special tilbud via min facebook side. Tryk synes godt om nu.

Massage til gravide