Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/dinegenjordemoder.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/dinegenjordemoder.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Barselsmassage - Din Egen Jordemoder

Barselsmassage

Konsultation inkl barselsmassage

I tiden efter fødslen sker der stadig mange ting og forandringer i din krop. Samtidig kræver det, at være nybagt mor en del af din krop, både i form af amning, mange nye løft og mindre sammenhængende søvn. Disse forskellige faktorer, har en indvirkning på din krop og din nye rolle som mor.

Barselsperioden er på mange måder en vidunderlig tid, men også en hård periode for dig som nybagt mor. Du kan føle dig mørbanket, både fysisk og mentalt, ovenpå en graviditet og fødsel. Samtidig er dit lille barn dybt afhængig af dig, og det at du har det godt. Derfor er det ekstra vigtigt, at du tager godt vare på dig selv. En efterfødselsmassage kan hjælpe dig til igen, at komme i kontakt med din krop og føle dig som mor.

Massagen er en afslappende helkropsmassage.

Se også mit tilbud om  Barselssmassage til dig og din mødregruppe

 

Varighed: konsultation inkl afspændende massage 75 min

Pris: 445kr

 

3-turskort som både kan bruges under graviditeten og efter fødslen

1095 kr

 


 

 

 

Interesseret? Kontakt mig nu

Ring på 22 48 96 60
Eller send mig en mail på: Sara@dinegenjordemoder.dk
Jeg svarer gerne på spørgsmål. Du finder min klinik på Sønderportsgade 13, i Ribe. Du kan læse mere om mig og klinikken her.

Følg mig på facebook

Få gode råd, inspiration og special tilbud via min facebook side. Tryk synes godt om nu.

Massage til gravide