Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/dinegenjordemoder.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/dinegenjordemoder.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Efterfødselssamtaler - Din Egen Jordemoder

Efterfødselssamtaler

Lad os snakke om din fødsel

En fødsel er en oplevelse, du bærer med dig resten af dit liv.  Det er styrkende og vidunderligt, når du har haft en god fødsel. Men det er en tung og trist bagage at bære, hvis du har haft en svær fødsel og bagagen bliver ekstra tung, når fødslen forbliver ubearbejdet.

I de tilfælde hvor fødslen står som en traumatisk oplevelse for dig og måske din partner, er det ekstra vigtigt at få den bearbejdet. Tristhed, depression, usikker tilknytning til dit barn og et ønske om kejsersnit ved næste fødsel er nogle af konsekvenserne ved en ubearbejdet fødsel.

Jeg kan hjælpe dig og eventuelt din partner med at få snakket fødslen igennem og dermed få startet på den bearbejdende process.

Husk – det er aldrig for sent at få bearbejdet en dårlig  fødselsoplevelse.

 

Varighed: 60 min

Pris: 445 kr

Klippekort med 3 konsultationer før eller efter fødslen – 1095kr

 

Sygesikringen Danmark yder 30 % tilskud til ydelser fra privat jordemoder før og efter fødslen.  De giver dog max 300 kr. pr. konsultation og i alt 1500 kr. i tilskud under hele graviditeten.

Interesseret? Kontakt mig nu

Ring på 22 48 96 60
Eller send mig en mail på: Sara@dinegenjordemoder.dk
Jeg svarer gerne på spørgsmål. Du finder min klinik på Sønderportsgade 13, i Ribe. Du kan læse mere om mig og klinikken her.

Følg mig på facebook

Få gode råd, inspiration og special tilbud via min facebook side. Tryk synes godt om nu.

Massage til gravide