Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/dinegenjordemoder.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/dinegenjordemoder.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Jordemodersamtaler - Din Egen Jordemoder

Jordemodersamtaler


Tid, nærvær og  tryghed..

Disse er nøgleordene hos Din egen jordemoder. Her har vi tid til, at snakke om de ting der fylder og måske bekymrer dig som gravid.

Det at være gravid er en stor omvæltning både kropsligt men også mentalt. For mange er det en glædelig begivenhed, men også en tid som kan være fyldt med bekymringer og humørsvingninger. Der kan opstå mange spørgsmål, som måske kan være svære at dele med andre, eller som du ønsker at snakke med en fagperson om.

 

Varighed: ca 60 min

pris: 445 kr

 

Klippekort med 3  konsultationer før eller efter fødslen – 1095kr

 

 

Sygesikringen Danmark yder 30 % tilskud til ydelser fra privat jordemoder før og efter fødslen.  De giver dog max 300 kr. pr. konsultation og i alt 1500 kr. i tilskud under hele graviditeten.

Interesseret? Kontakt mig nu

Ring på 22 48 96 60
Eller send mig en mail på: Sara@dinegenjordemoder.dk
Jeg svarer gerne på spørgsmål. Du finder min klinik på Sønderportsgade 13, i Ribe. Du kan læse mere om mig og klinikken her.

Følg mig på facebook

Få gode råd, inspiration og special tilbud via min facebook side. Tryk synes godt om nu.

Massage til gravide