Der er mange måder at forberede sig på sin kommende fødsel. Nogle kvinder læser meget og søger information forskellige steder. Det du skal være opmærksom på er, at den information du finder, især på internettet, skal komme fra nogle troværdige kilder. Der findes utrolig mange husmoder råd og ‘ammestue’ historie som man skal gå langt udenom.

Jeg vil anbefale dig, at du og din partner læser i den pjece/bog ‘Gravid første gang’ som i gerne skulle have fået udleveret hos enten jeres læge eller jordemoder. Her kan i finde mange nyttige informationer både om graviditet og fødsel.

Hvis ikke i har fået den kan den findes her:

http://www.libero.dk/Dig-netop-nu/Graviditetsboger/

Er i ikke så meget til at læse informationerne kan i også benytte jer af disse små klip der fortæller lidt om alt fra plukkeveer til smertelindring.
http://www.dr.dk/sundhed/ditliv/Graviditet/Foedselsforberedelse/

Lige meget hvad i vælger er det vigtigt at være godt forberedt. Undersøgelser peger på at kvinder der er godt forberedt på deres fødsel, får nemmere og bedre fødsel.

Vil du være sikker på at du er rustet og velforberedt til netop din forstående fødsel, anbefaler jeg dig at deltage på et af mine fødselsforberedelses hold. Her vil vi øve vejrtækning og andre mentale øvelser der kan hjælpe dig til at klare fødslen. Derudover vil vi lave forskellige øvelser i vand og jeg vil give dig nogle værktøjer til hvad du kan gøre for at mestre netop din fødsel.