Pas godt på dig selv og din gravide krop

At være gravid i dag kræver sin kvinde. Mange gravide kvinder har en travl hverdag og oplever det kan være svært, at finde den nødvendige tid til, at tage vare på sig selv. En afspændende graviditetsmassage kan give dig, et pusterum og ikke mindst en enestående mulighed for, at komme i kontakt med din krop og dit ufødte barn. At ruste sig til en fødsel er ikke kun noget der foregår mentalt, men i lige så høj grad handler det om den kropslige forberedelse. Massagen hjælper dig til, at mærke din krop og genfinde kroppens rytme og dermed, nå ind til de instinktive steder, hvorfra du kan klare de udfordringer der følger med en fødsel.

Derudover kan graviditetsmassage også hjælpe på mange graviditetsgener såsom; søvnløshed, hævede fødder og fingre, lægkramper, ødemer, bækken og lændesmerter, hovedpine og fordøjelsesbesvær.   

En undersøgelse peger på at gravide, der har modtaget massage under deres graviditet er i bedre humør, sover bedre og ikke mindst har færre rygsmerter.

Jeg har en special briks hvor der er plads til din gravide mave, så du får mulighed for at ligge på maven under massagen.

 

Konsultation inkl afspændende graviditetsmassage

Varighed: ca 60-70 min

De første 10-20 min snakker vi om dig og din graviditet. Samt om du har nogle specifikke ønsker eller graviditetsgener jeg skal fokusere på.

Herefter får du 50 min afspændende massage af  hele kroppen

Pris: 445 kr

Klippekort med 3 valgfrie massager (graviditets eller efterfødselsmassage) 1095kr