Din egen jordemoder – Sara Varberg

Mit navn er Sara Varberg Ervolder og jeg uddannet jordemoder.

Jeg har udover min erfaring fra fødegangen, været ansat på en barsel og en neonatal afdeling. Derudover har jeg taget supplerende kurser i bl.a. massage til gravide og nybagte mødre. Privat er jeg gift og har tre børn.

Jeg har valgt at opstarte denne lille private praksis, fordi jeg tror på, at du som gravid ved hvad der er bedst for dig og dit barn. Dog oplever jeg, at det kan være svært at holde fokus og stole på egen formåen, idet man som gravid modtager mange inputs og informationer fra omverdenen. Mine tilbud tager udgangspunkt i dig og dine behov, da ingen kvinder og graviditeter er ens.

Min vision er, at hjælpe dig til at tage ansvar for din graviditet og fødsel. Jeg tror på, at du, ved at øge din kropsbevidsthed og have en viden omkring den udvikling, der sker under graviditeten og de processer kroppen gennemgår under fødslen, oplever en bedre graviditet og fødsel.

Jeg tilbyder også at komme på besøg hjemme hos jer efter fødslen. Her kan jeg blandt andet hjælpe med etablering af amning, spædbarnspleje og svare på nogle af de spørgsmål der kan opstå i tiden efter en fødsel.

Se mine forskellige tilbud og priser under – jeg tilbyder

Jeg glæder mig til at høre fra dig