Fødselsforberedelse i vand og på land

Flere undersøgelser peger på, at det, at være godt forberedt på en fødsel, giver en større tryghed og en bedre fødsel.  Derudover får de kvinder, der har deltaget i fødselsforberedelse, mindre smertelindring og har nemmere ved, at håndtere fødslen.

Det at være godt forberedt til sin forestående fødsel, er lige så vigtig som at have styr på alt babyudstyret. Jeg hjælper dig med, at tage ansvar for netop din fødsel. Det gør jeg ved, at give dig nogle redskaber og øvelser, der hjælper dig til, at arbejde sammen med din krop og på den måde mestre netop din fødsel, på bedst mulig vis.

Fødselsforberedelsen strækker sig over 5 gange, hvor vi de 2 af gangene vil være i varmtvandsbassin. Her arbejder vi med din gravide  krop og laver afslapningsøvelser. I klinikken vil vi snakke om graviditeten, den forstående fødsel og tiden med en lille ny. Derudover øver vi også vejrtrækningsøvelser og andre mentale øvelser, der er med til at styrke din kropsbevidsthed og forbereder dig mentalt. Den form for fødselsforberedelse jeg tilbyder, foregår på små hold med 5-7 gravide.

 

 

Sygesikringen Danmark yder 30 % tilskud til ydelser fra privat jordemoder før og efter fødslen.  De giver dog max 300 kr. pr. konsultation og i alt 1500 kr. i tilskud under hele graviditeten.